Bye Bye London!










Imorgon eftermiddag lämnar jag detta hus, jag åker inte härifrån riktigt än, men snart... tre nätter på hotell med min systeryster ska jag hinna med först. Världens bästa julklapp!

Present


Fick en present idag. Lancome´s miracle parfym med tillhörande lotion och sen en minimascara. Fint!

En vecka kvar ♥


Idag är det exakt en vecka kvar tills jag kommer hem! Vilket betyder att jag varit här i 10 veckor. En vecka är ju ingenting om man jämför med den tiden som har gått. :)

weekend med pappa


Vid Tower Bridgde

Framför St. Pauls Cathedral

Musikal!

Little Venice

Denna helg har jag promenerat från Tower bridge, längs hela kanalen till Millenium bridge, sett St. Pauls Cathedral, Varit på musikal och sett Grease, Promenerat från Warwick Avenue längs Little Venice till Camden Town och varit på bio och sett London Broadway.

Kanonhelg!!! Tack Pappa!

1 December - Christmas Lights


Helgen som varit

I fredags när jag slutade tog jag tunnelbanan till Lancester Gate för att leta efter mitt och Puttes hotell. Det visade sig att det var ganska svårt, och inte blev det bättre av att bära på en tio kilos väska och två stora påsar med grejer... men jag kom fram iallafall och fick ett jättetrevligt bemötande (inte). Tror inte endel vet att man ska vara lite serviceminded om man jobbar inom serviceyrket. Iallafall, tog mig sen till Victoria Station och traskade runt lite där eftersom jag hade lite dötid, satte mig sen och åt mat på Mc Donalds, strax efter det kom Putte och vi gick till KFC så han fick testa på det.
Sedan tog vi oss till hotellet och somnade ganska gott den kvällen eftersom båda var jättetrötta.

På lördagen tog vi en promenad genom Hyde Park till Buckingham Palace, hamnade mitt i någon slags parad och det var sjukt mycket människor så vi knäppte lite kort och gick sen vidare till Big Ben och tog sen tunnelbanan över till Waterloo och åkte London Eye. Efter det tog vi en promenad över kanalen och tog sedan tunnelbanan till Oxford Street.
Just denna dag var gatan avspärrad för bussar och bilar så det var sjukt mycket folk som gick på gatorna och i affärerna, en massa ståhej helt enkelt. Men Putte kom hem med ett par påsar iallafall. På kvällen åkte vi till Leicester Square och åt på restaurang. Beställde in en stor grilltallrik men det var inget att hurra för, Engelsmännen e väl inte kända för att göra god mat ?

På söndagen gick vi omkring på Oxford street och putte han shoppade och jag tittade på. En fika på starbucks hann vi med och sen på kvällen åkte vi till Notting Hill och åt Pizza på en restaurang där, beställde även förrätt där man fick olika saker, typ oliver, mozarella, röra, skinka och korv. För ett par år sedan skulle jag aldrig ens smakat på någon av grejerna som låg på fatet men i helgen testade jag tillochmed oliverna, och de var goda! trodde jag aldrig.
Sen köpte vi med oss bacardi breezer och öl och chips till hotellrummet där jag slocknade nästan direkt.

På måndagen kom vi ner till stationen och trodde vi skulle åka till Tower Bridge, men icke! Tunnelbanan strejkade och vi fick promenera, det blev oxford street igen även fast vi inte var ett dugg sugna på det, men bussarna kan man inte lita på och vi ville inte ta risken att inte komma till victoria i tid.
Istället fick vi alldeles för mycket tid till alldeles för lite att göra. När vi väl hade kommit till Victoria så hade vi typ 3 timmars dötid innan putte skulle ta tåget till gatwick.
När putte hade satt sig på tåget var det bara för mig att leta upp en buss som gick till paddington, det visade sig att den stationen låg precis vid vårat hotell och därifrån fick jag sen ta tåget hem. Så jäkla krångigt och jobbigt allt kan bli bara för att tunnelbanan stänger ner.






Den första snön kom, och försvann.. men tydligen ska vi få mer imorn :)


Turist Putte







Jag visste inte att putte var en sån linslus, hela helgen har han tjatat, ta en bild på mig och.....?

RSS 2.0