torsdag

sista dagen som sjukling är idag, bannemej!

nu vill jag inte vara hemma längre, nu vill jag jobba lite grann och känna mig förtjänt av pengarna som dimper in på kontot inatt!

jag mår faktiskt mycket bättre idag än vad jag gjorde igår, lite tjock i halsen och seg är jag väl fortfarande men vem fasan är inte det nån gång ibland, nej imorn ska det jobbas, det finns nog lite att göra åt mig :)

linda kom förbi en sväng och smittades lite av det sjuka.. moahaa.. hon hade med sig ramlösa åt mig så jag blev glad. vi bestämde vad vi ska göra på lördag, wihoo! inget speciellt, men trevligt ska det bli med mina fina vänner.

allt för att muntra upp :D haha!

 


HM beställning!



V. 14 kommer detta hem till mig! Hoppas jag kommer få nån använding av bikinin i sommar! :)

Mardrömsdagar!

I måndags gick jag till jobbet och trodde jag var frisk, jag mådde ju bra ända fram tills tre tiden då jag började hosta något fruktansvärt mycket, och inte bara för min egen skull utan för andras så flexade jag en timme och gick hem redan vid halv 4.
Kvällen gick jättesnabbt för jag började må dåligt vid sextiden sen hade jag feberfrossa och ont i huvudet som tusan och hostade så att jag kräktes...sen somnade jag strax därefter och sov jäkligt oroligt den natten (berodde kanske på hostmedecinen?) och jag tvingades att sjukanmäla mig själv dagen därpå..

Igår sov jag i princip hela dagen, med undantag för ett par timmar mitt på dan då jag var vaken och åt piggelin.
Idag är jag också sjuk, men jag tror det börjar bli bättre, dock har mina ögon och näsa börjat rinna, så man kan väl säga att jag tar ett års sjukdomar nu på samma gång!! (kunde väl absolut inte valt en bättre tidpunkt, nytt jobb och allt!!)

Jag som hade planerat att börja springa igen den här veckan efter ett par veckors latmaskande och det gick ju bra, jag får nog vänta en vecka till. fläska på mig lite till så att säga innan vårnes deffningshysteri sätter igång.



Trenchcoat




Vilken av de här jackorna är snyggast?! Ni är ett par stycken som tittar in här varje dag så svara nu :)

As lugnt as possible

Snart har hela lördagen passerat förbi med strålande fint väder, snön som kom igår har nog snart smält bort för gott för iår.
Tyvärr har jag inte kunnat njuta av vädret ett dugg eftersom jag gått och blivit sjuk! Lagom tills helgen kom det ju iallafall och det är ju positivt, vill absolut inte missa någonting på jobbet. Lite feber har jag och lungorna hostar jag snart upp.
Så idag har jag tagit det koooollungt, jag har badat i en timme, målat naglarna, plockat ögonbrynen och annat sånt som gör att man iallafall känner sig lite fräschare än man är när man är sjuk.

Dagen ska fortsättas i samma takt, jag ska titta på några avsnitt av stylisterna, dricka en massa thé och sen sova och förhoppningsvis mår jag bättre imorgon så jag kan ta en liten promenad i solen ivarjefall.

22 åringen och Bebisen

Nu är det officiellt! En av mina närmaste vänner, Daniella ska få en liten bebis. Jag är så himla glad för hennes skull,  någon gång runt den 26 augusti får vi träffa den lille! Åh så kul!! ♥♥♥

Vad ska jag mer skriva då?, Jo veckorna går så himla fort, innan man hinner tänka efter så e det helg igen! i helgen som var så fyllde jag hela 22 år, och firade med fina människor och fin skönsång precis klockan tolv :D utekvällen blev helt perfekt den också och jag somnade nog inte föränns vid halv fem. Pigg som en lärka klockan 9 på morgonen dagen efter, men väntade tills klockan blev två innan jag plockade upp emma för lite mat på pizzahut!

Helgen innan det var jag i Sthlm och såg på hockey, AIK-Modo tror jag? Jag fick två par svarta jeans av putte och en fin tröja i födelsedagspresent så helgen var perfekt! Trevligt sällskap av Danne och Jessica också. De fick en mindre trevlig överraskning idag dock, de såg nu att "lilla monaco" som vi gick till på lördagskvällen dragit 2049:- för två öl! Dåligt!!!

Nu ska jag snart hoppa ner i ett bad och sen ska jag väl sova, dagarna går fort när man är hemifrån typ 10 timmar varje dag. :)

Glad tjej som har ett bra jobb och ett bra liv just nu!!!!


god morgon!

06.05 vaknade jag av mig själv... jag är nog en morgonmänniska även fast jag inte trodde det!!


onsdag

Ännu en dag avklarad... (hur många dagar ska jag skriva såhär?) Idag efter jobbet gick jag och emma och åt på woktime och sen promenerade vi en liten stund, var inte hemma föränn strax efter åtta och nu är jag kanontrött!!

Måste bara skriva av mig lite ilska som jag bär på också, jag har varit arbetssökande och inskriven på ams i sammanlagt 6 veckor. Jag har betalat a-kassa och facklig avgift i totalt 30 månader! vad får jag för detta då? 0 jävla kronor NOLL! Allt jag kräver är en väsentlig liten ersättning för dessa hemska veckor med alldeles för liten sysselsättning, ska det vara för mycket begärt?

Jag arbetade deltid i 14 månader och avgifterna drogs automatiskt under dessa månader, sedan studerade jag i 9 månader och betalade efter den inkomsten (jag blev tillsagd att inte gå ur pga det skulle hjälpa mig om jag blev arbetslös längre fram) arbetade sedan heltid i 3 månader, jobbade i england i 2,5 månader, sen har jag väl lite utspritt under tiden 2 månader sysslolös utan ersättning. Men jag tycker väl att jag borde få liiiite pengar för att jag ändå HAR betalat i alla dessa månader?

Vart är vi påväg nånstans egentligen... Invandrare får körkort betalda för att kunna söka arbeten eller 12000:- i bidrag för att avklara en svenskakurs, men vad fan får vi svenska medborgare som gör allt som står i vår rätt för att få ett litet bidrag för en skitperiod? Inte ett jävla dugg!

Det känns verkligen som ett slag i magen när jag ändå ansträngt mig till max för att få ett jobb, och ser man på... jag har fått ett... Jag har varit på 4 intervjuer varav två har lett till jobb, de ringde från ett till företag idag och ville att jag skulle komma på intervju, och jag fick tacka nej.
Jag vet ju nu att jag kommer att få pengar från jobbet jag har, men det är ju principen! Jag vill ju ha rätt, jag ska ha någon slags ersättning för att jag varit med i a-kassa och facket och betalat så länge. Jag kommer att banka på varenda dörr det går på för att få ett par tusenlappar som är en fjärt i rymden för dom, men inte för mig!

Nu ska jag dricka upp min mjölk, sen ska jag sova för mina ögon går i kors!! God natt!!!!

tisdag

Första arbetsdagen avklarad! Just nu kan jag inte säga så mycket annat än, kaos i mitt huvud, som alltid efter första dagen på ett nytt ställe. Det kommer att bli mycket att ta in, men eftersom jag tagit mig an så många olika saker tidigare så kommer jag väl att klara av detta också :) eller hur?

Imorse innan jobbet gick jag förbi daniella och drack en kaffe i all hast, men det var trevligt. Efter jobbet så har jag tränat, avverkade milen, men jäääkligt trött efteråt.
Jag köpte godis för 50 spänn idag med, för att jag varit sugen på godis i typ 4 dagar men tänkte att idag var en bra dag att unna sig... hah, efter träningen åt jag middag och blev jättemätt, så godiset står i skafferiet orört och nu ska jag straxt sova. ONÖDIGT KÖP!

Jaja, sängen kallar, antar att jag kommer vara trött på kvällarna i många veckor framöver, ett nytt jobb brukar ha den inverkan på kroppen! Natti!

RSS 2.0