Day two

Igår hade jag en liten ångestattack. Ville bara åka hem, sova i min egna säng, göra precis vad jag känner för precis när jag vill... Men det är ju inte det jag är här för att göra. Jag är ju här för en upplevelse, utmaning och för att få ta hand om barn.

Men efter att jag hade pratat med mina värdföräldrar så kändes allt så mycket bättre. De talade om för mig att de faktiskt har varit i precis samma situation. Samtidigt så tänkte jag efter, jag har ju valt att åka hit, jag har velat åka hit. De sa också åt mig att planera mina helger... att jag verkligen skulle se till att göra allt jag vill göra inne i London eftersom jag har möjligheten att göra det nu. Sen om jag känner att jag verkligen vill åka hem så är det helt mitt beslut och att det precis lika viktigt för mig att trivas som för barnet.

Till något helt annat då. Jag har köpt ett gymkort. 500:- svenska kronor har jag betalat för det eftersom jag bara ville teckna för 1 månad i taget. Gymmet är pyttelitet, så alla ser alla. kanske är det bra för min del då jag har en tendens att ge upp när det blir lite för tungt, men idag körde jag på som en idiot. Jag ska ju ha valuta för pengarna. Dock kommer jag nog få lida lite imorgon då mina armar redan är helt skakiga, hello träningsvärk!

Nu ska jag fortsätta prata lite på skype, sen ska jag se ett avsnitt av gossip girl innan jag somnar som en stock!
¨

Day One

Vill inte berätta för mycket än men jag är iallafall framme nu och resan har gått bra. Känner att jag är påväg till tårar nästan hela tiden och det är riktigt jobbigt, det är inte för att jag har hunnit sakna någon eller någonting där hemma utan mest för att jag inte är van vid en sån här omställning.

Längtar till helgen när jag ska träffa Emelie inne i London!

Im OK!

Bye bye Sweden

Jag har haft fullt upp ett par dagar nu med att träffa allihopa som jag inte kommer att träffa på ett tag så därför har jag inte uppdaterat alls.
Igår överlämnade jag lägenhetsnycklarna till Elin, och det känns konstigt att veta att jag inte kommer att bo i den där lägenheten föränn i juni nästa år. Men det kommer gå fort, och jag kommer få det jättebra, det är vad jag hoppas iallafall :) Men jag kommer sakna alla här hemma så himla mycket ♥



surbulle

Idag har jag varit sur. Sur på läkaren på ungdomshälsan och sur på mig själv. Anledningarna till detta är att jag inte fick Diane utskrivet längre. Diane som är mitt p-piller och även medicin för min acne. Anledningen till det är för att jag har blodproppar i den närmaste släkten, men det hade jag även i vintras när jag fick det utskrivet så jag förstår inte vad problemet är!
Det är ju inte jag som har varit överviktig och fått typ2 diabetes eller kärlkramp, och det är inte jag som har jobbat skift i 30 år och fått en stroke. ???

På Lovisa läkarmottagning så var kravet på att jag skulle få äta tabletterna att mitt blodtryck inte förändrades så att det kunde leda till en propp, men nu hade det inte förändrats alls och det är första gången som det inte gjort det när jag ätit p-piller så då måste dom ju vara bra för mig.
Som tur är har jag 4 månader kvar av de här pillerna och då får jag väl komma hem och boka en tid på Lovisas i tid så jag kan fortsätta med Diane.
Alternativet är annars att hämta ut Differin som ska vara en utvärtes gel för acne, och Tetralysal som ska vara nån antibiotikatablett att använda mot acne. Skillnaden är bara att de här två grejerna kostar 1000:- för tre månader och Diane kostar 200:- för tre månader.
åååååh... att man inte föddes med perfekt hud!

Tvättstugan - 1 vecka kvar

Imorse klev jag upp ur sängen klockan 7, såg på 90210 och blev sen hämtad av pappa. Har varit här och haft tvättstugan i ett par timmar, eftersom jag inte har några bra tvättmaskiner i min källare och jag var tvungen att tvätta min vinterjacka. Passade också på att äta en ordentlig frukost här. :)

Om 1 vecka åker jag. Inte lång tid alls!!!

tre 3 tre



Jag har haft 3 abonnemang i tre och ett halvt hår, de sista 1,5 åren har räkningen legat över 1000-lappen och det är inte alls en rättvis summa för hur mycket jag ringer och smsar. Den här månaden bytte jag till ett annat abonnemang inom 3 och min mobilräkning är inte ens hälften så dyr som den brukar vara, och då har jag ändå inte använt telefonen mindre... tvärtom mera, på grund av att jag har ett bra internet i telefon numera. Så ett abonnemang är inte sämre bara för att man har en viss operatör, det finns så många alternativ inom alla operatörer och jag har troligtvis hittat min matchning!


Breakfast for 2.

 

Imorse ringde klockan 6.55. Strax därefter kom linda och hämtade mig och vi åkte till Grand Hotell och åt hotellfrukost. Vi tog riktigt lång tid på oss och satt kvar i säkert två timmar, när vi gick därifrån var vi mer än mätta kan jag lova!

 

Sedan åkte vi vidare till Lovisa läkarmottagning för att jag skulle dit, tyvärr fanns det ingen tid innan jag skulle åka... men eftersom Linda skulle till Ungdomsmottagningen så följde jag med upp dit och där fanns det en läkartid, Perfekt :)

 

Sen åkte vi vidare till smedby och besiktade deras bil och sedan blev jag hemskjutsad. Jag har varit och solat lite solarium med Elin och ska snart ringa till min fader och kolla om jag kan låna bilen, vill åka ut tull svärtinge och vara med barnen.


Konsten att ha någonting att göra

Idag klev jag upp ur sängen klockan tio, gick omkring lite i lägenheten och la mig sedan i sängen igen. Vad ska jag göra idag då? - samma sak som jag gjort de senaste 16 dagarna, ingenting. Det är verkligen hur tråkigt som helst att vakna upp och inte ha några som helst planer för dagen.
Någonting har jag i alla fall gjort, men inte mycket. En promenad med pappa på en timme och 10 minuter och solat solarium i 20 minuter. Väldigt lite av de 6,5 timmarna jag varit vaken.
Nu ska jag göra någonting mera, gympa lite grann på friskis.

värsta klippet!


Idag har jag varit hos frissan och klippt av typ 5 cm... Behövligt! Jag tycker det är konstigt att ingen frisör säger, så slitet hår du har, du måste klippa av 20 cm på håret. Istället säger dom ungefär så här; vilket tjockt och fint hår du har, och så långt det är, vilken tur du har. Ska jag verkligen ta så här mycket på längden?
Hade jag varit modigare så hade jag klippt 5 cm till. Jag tycker det är snyggare!



Köpte även lite nytt smink när jag var nere på stan, en mineralfoundation och solpuder. Båda är ifrån Loreal och jag är skeptisk. Jag har inte köpt det här märket som bas på flera år, jag lägger ju hellre pengar på dyrt smink än dyra kläder, det kan jag ju erkänna... I.D får jag köpa när jag kommer till UK, där kostar det typ hälften så mycket som i Sverige!

I ♥ HM


Skulle det inte vara för att jag kommer flytta till London snart så skulle jag säkert ha shoppat så mycket fina höstkläder från bland annat HM. Men nu flyttar jag till en shoppingstad och får bara ha med mig 20 kilo när jag flyger ner (om jag inte vill betala massor för övervikt). Men det är ju så snyggt!!!

Mmm..

Elin kom förbi efter jobbet, vi har sett på idol och ätit våfflor och druckit varm oboy med vispad grädde! Inte ett dugg nyttigt men det som finns i skafferiet ska ätas upp så gott det går.


Vilken jäkla smärta!

Jag och linda har pumpat på gymmet idag, och då menar jag verkligen pumpat! Vi har kört i princip varenda benmaskin som fanns att tillgå och det känns nu efteråt, det bränner i hela låren, då borde det ju göra skillnad.

SNYGGT!

Städdag!



Idag har jag storstädat, rensat, kastat och tvättat. Nu är det tomt i princip överallt! Jag har också hunnit med en promenad med Linda, vi pratade goda planer inför fredagsmorgonen... Nu ska jag springa ner i tvättstugan igen sen ska jag sova.

utgång på ingång

Idag har jag inte gjort ett dugg, gått och plockat ner lite i flyttkartonger och försökt att förstå mig på den här minitelefonen. Gick en sväng till solariet också för att bättra på brännan lite, jag ser ut som en prickigkorv... jag flagar tillochmed på knäna. Det är tråkigt att färgen försvinner så fort, men någon nackdel ska väl en resa ha, för själva resan var ju guld värd. Senare ikväll ska jag till finspång med Elin, det är inflyttningsfest hos en tjej där, och sen blir det troligtvis utgång..
Jag förstår mig inte på min nya telefon, den är konstig, vi fungerar inte alls ihop!

fixfixfix

Även om barnen har varit här så har jag fått en del gjort. Vi åkte bland annat till stan och gick in på friskis och svettis för att avsluta mitt medlemsskap, gick in på HM och köpte en pyamas till mig och kollade flygbiljetter. Jag beställde också en ny mobiltelefon(vit :)) .. så nu har jag bara en massa nya saker med mig! 
Nu är det dags att ringa frisören och boka en klipptid , blir äcklad av mitt långa slitna hår. usch!!


Hello England

Pratade med Jossan i telefonen nyss, hon verkar ha det hur bra som helst! Jag tror och hoppas att jag kommer få det precis lika bra.

Undrar hur de skulle reagera om jag kom dit och såg ut såhär? :) hittade lite roliga funktioner på min nya dator. hur kul som helst!


Miss Nowhere...



Hela mitt liv ligger i flyttkartonger, flyttkartonger som inte ska öppnas föränn det är sommar igen. Äntligen är jag påväg någonstans. Jag har tagit arslet ur vagnen och påbörjat det jag velat göra i över ett år. Jag är lite stolt över mig själv.

Förberedning!

Här hemma håller det på att förberedas inför det kommande äventyret. Jag har ringt samtal, skrivit brev och shoppat lite behövligt.
Pappa kommer hit med flyttkartonger för att jag ska kunna plocka upp så mycket som möjligt på vinden redan nu. Sen är det i princip bara småsaker som ska fixas för att jag ska vara redo för avfärd!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0