10 april

Jag är just hemkommen från en liten promenad, äntligen är det riktigt skönt att promenera om kvällarna och man slipper dra på sig överdrivet mycket kläder!

Den här helgen har varit väldigt lugn om man jämför med föregående helger. Tvillingarna har sovit över och vi har varit i folkparken och på badhuset. Det har gått nåt näsblodskalas idag då både denize och noel fick näsblod och sen även jag, väldigt lite dock, men ändå. haha.

Idag har jag skrivit ett litet schema över vilka pass jag ska gå på och vilka dagar jag ska sola, det gäller ju att komma igång nu innan sommaren och shortssäsong!

En utlandsresa skulle ju inte sitta helt fel!


april april!!

Läge att uppdatera lite här kanske nu då.

Veckorna bara springer iväg och likaså helgerna. men jag klagar inte för jag gillar min vardag som den ser ut nu för tiden. jobb, lite träning, filmmys och en massa fest på helgerna. Just det, träningen har jag kommit igång med nu igen efter ett par veckors uppehåll och det känns hur bra som helst, Emma och jag inledde med ett gympass och hade en nedrans träningsvärk dagen efter.

helgerna som gått har varit bland de roligaste jag haft med så sjukt roliga människor, det är tur att det inte finns några bildbevis på kalasandet, förra helgen var jag på efterfest för typ första gången i mitt liv och dagen efter ville jag typ dö, men det var det såklart värt! haha..

Jag har fått världens finaste brev från finaste Josefine på guernsey med både det ena och det andra och lite nya sminkfavoriter från våran favoritkollektion natural collection, det är riktigt synd att märket inte finns i Sverige för då skulle det shoppas smink väldigt ofta. Jag saknar dig här hemma jossan, men snart är du hemma och lever livet med alla oss andra! Men först London i sommar ♥

Sen har det hänt lite tråkigare saker som jag kanske inte borde ta upp här men alla jag känner vet vad det är som har hänt. Förhoppningsvis har jag en vän för livet, om inte just nu så kanske lite senare när allting lungnat sig, för det är just så det känns, som att man har förlorat en bästa vän som man har pratat med om allt, delat både upp och nedgångar med, rest och gjort utflykter med och haft fyra roliga år tillsammans med, men ibland vill inte hjärtat hänga med och det kändes inte rättvist för någon av oss att fortsätta. Jag är inte speciellt ledsen i dagsläget vilket kan få mig att må lite dåligt, men jag har bearbetat det här en bra lång tid nu och känner att livet går vidare, även om det är tufft ibland.

Nu ska jag titta på superstylisten jonas och sen kallar sängen! nattinatti

RSS 2.0