images from the past





Bara kärlek på ett hotellrum














Himlen är oskyldigt blå

Finns det någon mer där ute som får den känslan av att belöna sig själv när man har gjort någonting bra?
Igår hade jag en städ och tvättdag trots att solen sken ute, det var verkligen nödvändigt, men jag fick ett par motgångar påvägen då varken torkrum eller torktumlare fungerade så jag fick springa bort till mamma med tre kassar blöt tvätt. För mycket tvätt var det då min frys helt plötsigt var tvungen att frostas av då dörren hade varit öppen under natten. Så där häde vi en timmas ofrivilligt arbete.
Men när allting var klart så kände jag bara... Ett par skor skulle göra livet mycket enklare.

Hybrid SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COM
Nelly 399:- Skopunkten 299:- Vagabond 949:-




Om man ändå fick andas London luft.

Jag tänker härmed leva efter mottot "den bästa träningen är den som blir av" Jag tycker det stämmer ganska bra in på mig då jag har mina lata perioder, och även veckor då jag kan träna flera dagar i rad. Det sistnämna var dock evigheter sen det passade in på mig, men jag hoppas på lite av den energin i höst.

Påtal om höst, det känns som att det är höst ute. Kunde inte haft bättre semesterväder än vad jag hade, nu längtar man ju bara mer och mer efter tjocka koftor och snygga kängor. Och givetvis efter tända ljus och en bra film i mörkret.

Förra hösten märkte jag ju knappt av eftersom att jag bodde i London. Där kom hösten väldigt sent och jag gick i t-shirt vissa dagar ända tills mitten av november, det kunde ju dock slå om fort som attan till att bli vinterjackskallt men det blev alrig nån mysig höst som man kan ha här i Sverige. Lunka runt på IKEA på hösten kan ju vara bland det bästa som finns :)


En höstkväll för fyra år sedan.

sommaruppehåll, eller nåt.







Jag har varit i London och shoppat begagnat, nytt och turistat med Emmsipemm och Josiegrädd.





Firat midsommar i Västervik.







Spenderat första semesterveckan i Turkiet,



och andra veckan på diverse badplatser i Östergötland.


Men nu är vardagen igång igen, och den började idag med ett träningspass för första gången på flera månader. Nu är jag lagom mör i kroppen, men vad gör väl det. Någonstans måste man ju börja.


RSS 2.0