Just gotta love life!

Jag som skulle börja äta mat denna vecka fick hoppa det, igår när jag öppnade kylen insåg jag att jag inte hade ett skit i kylskåpet förutom ett par syltburkar och konserver med majs och tonfisk. Vilken lyxmåltid det hade blivit! Jag kompenserade ju upp min kalorisnåla vecka med en massa alkohol och mcdonalds i helgen så ett par dar till med shakes och soppor dör jag inte av. haha.

Jossan gjorde mig besviken nyss och talade om att det är en vulkan som har utbrott igen. NEEEEJ!!! Vi ska ju till london om 10 dagar!!! Jag hoppas innerligt att askmolnet inte tar sig hit, och gör det det så måste det svepa förbi fort som attan för jag ska dit!!! Emma och jag skrev ju en inköpslista över vad vi vill köpa i London!

  • Byxdress
  • ramones t-shirt
  • söta toppar
  • svarta, beiga, ljusa shorts
  • klänningar
  • jeans
  • underkläder
  • smink
  • parfym
  • väska
  • onepiece
  • kepski
  • I love london t-shirt
  • solglasögon
  • smycken
  • converse
  • tygskor
  • bikini
ska jag behöva gå miste om detta och världens underbaraste helg på grund av att våran värld håller på att gå i tusen bitar? nae verkligen inte!!!

shape up world!

Ne nu ska jag sluta skriva en massa om ingenting alls och gå och lägga mig, har laddat hem aftonbladets app nu så jag kan hålla mig uppdaterad.

London here I come!




Imponerad över mig själv!

Idag e jag inne på fjärde dagen med cambridge! Jag är otroligt stolt över mig själv som lyckats så jäkla bra! Visst, jag har fuskat och druckit kaffe med lite mjölk, men vad är två cl egentligen? I måndags blev det en mjukstart då vi sprang vårruset och fick gravad lax och potatissallad i picknickbagen... kunde lixom inte låta bli. Men nu har jag kämpat på i tre dagar med tre påsar om dan och det har fungerat alldeles utmärkt. Nästa vecka fortsätter jag, men med kombinerad mat och shake. Det är ganska bra att äta riktig lunch tror jag, men nyttigt ska det vara!
Har faktiskt inte saknat alls att ha någonting att tugga på, men det kommer nog bli jobbigt imorn vid morgonfikat att inte ta någon smörgås. Det är ju det bästa på hela veckan :)

What else?!

Om en vecka är det dags för ett glatt gäng att leka av sig på Liseberg! Så jäkla kul! Och om två veckor är det LONDON CALLING! Can't wait! Sen fyller emma år, sen kommer jossan hem, det är midsommar och livet kan nog inte bli bättre än såhär!

Men ibland saknar man någon, på söndagskvällarna när man inte gör ett dugg, eller på vardagskvällarna när man för en gångs skull lagat mat vill man inte ens äta den för att det är så jäkla tråkigt att göra det själv. Det är riktigt svårt att ha en lugn helg, de flesta ska ju antingen vara med sina pojkvänner eller gå ut. I mitt fall nu har det ju blivit fest varje helg i många veckor.. Men jag ska inte klaga för jag har jävligt roligt.

bjuder på en fyra år gammal bild. på den tiden var det fest hela tiden också :)


onsdag

Hela den här veckan har jag haft en "ensam-vecka". jag tror att jag har behövt det, för nu äntligen känner jag mig bra igen. Jag har bara jobbat, solat och promenerat och det har funkat alldeles utmärkt.

Däremot inatt så fick jag uppleva någonting som jag hoppas att jag slipper igen på väldigt länge, jag fick en av de värre panikångestattakerna jag någonsin haft. Jag vaknade vid fyra av att jag hade en extrem smärta över hela bröstkorgen och hela ryggen, sådär så man inte vet vart man ska ta vägen. jag försöker ta två panodil och svälja men blir helt yr och svimfärdig så jag lägger mig på golvet för att det är svalast och försöker andas djupa och långa andetag men det gör så fruktansvärt ont att jag istället börjar tjuta och skrika och inte alls vet vsar jag ska ta vägen. Efter ungefär en tjugo minuter kan jag änligen lägga mig i sängen igen och vila lite även om det gör ont, jag somnar om efter ett tag men fick två återfall därefter som var jobbiga, men inte alls som det första... allt detta varade i säkert två timmar så jättemycket sömn fick jag inte inatt.

Jag blir lite förvånad och undrar vad det kan vara som utlöser någonting sånt här. Första gången jag fick detta var i fyran på mellanstadiet, då i vaket tillstånd. Annars har jag oftast sovit, eller de gånger det varit som allra värst har jag sovit, jag har svimmat en gång under tiden, de gånger jag är vaken är absolut inte så här jobbiga, det är mer som att bara få ett tryck över bröstet och svårt att andas samtidigt som man blir lite yr och illamående, i sömnen är det ren tortyr och man vill gärna dö i det tillståndet.

Jag har läst lite om panikångest, är det någonting man söker för? Jag vet att det kan bero lite på prestation och stress, jag har oftast lite press på mig själv och kanske har någon slags inre stress som jag inte märker av i vaket tillstånd? Är man vaken så kan man ju oftast hantera det på ett annat sätt då man faktiskt är "med", jag brukar kunna lugna ner mig själv ganska bra tror jag. Det borde ju vara lättare att få en attack isåfall när man tänkger? och tänker, det gör jag väldigt ofta.
Men att få såhär ett par gånger om året är inte roligt alls, jag ska ringa till sjukvårdsupplysningen nån dag nu och höra vad de har att säga. Jag kanske borde prata med en psykolog? kognitiv beteendeterapi?

Ne, nu ska jag gå och lägga mig och hoppas på att jag får sova lite fler timmar än igår. Jag behöver min sömn för att fungera :)

söndag

Ännu en otroligt rolig helg som svept förbi snabbt som vinden.

Elin och Alex var hemma och hälsade på från barcelona så igår blev det en utgång till puls! Det värsta på hela kvällen var nog att jag slog ut en del av framtanden så nu känns det jättemärkligt. Men imorn ska det fixas och jag hoppas verkligen inte att det blir en alltför stor utgift. Jag tror 2011 har varit mitt klantigaste och mest otursamma år hittills i mitt liv. 

Bestämde mig för att promenera hem redan vid halv tre då jag fick jätteont i halsen, hade ett trevligt pratsällskap på vägen hem som ville bjuda mig på mc donalds och jag tackade nej. haha, ville inte ge tvåbarnspappan på 40 bast några andra förhoppningar.

Idag har jag haft en bra dag ute i solen med trevligt sällskap, men så kommer ju den där tråkiga kvällen med enorm rastlöshet. Men idag har jag tagit mitt förnuft till fånga och stannat hemma trots att jag kunde hittat på nåt. Jag har ingen röst över huvudtaget så en massa koppar med thé blir det ikväll.

 


torsdag

Hela den här veckan har jag kännt mig lite dålig, hänging och trött. Igår fick jag världens feber! Det började på kvällen med att jag frös som tusan, tog på mig en massa kläder och la mig under dubbla täcken och somnade, vaknar någon timme senare av att jag svettas som en gris, får ta av mig alla kläder och ett täcke och somnar om, sen vaknar jag vid halv tre av att jag i princip kokar, då satte jag mig i badkaret och duschade i säkert en timme, sen la jag mig i sängen igen och trodde aldrig att jag skulle somna om, men det gjorde jag iallafall och imorse var det faktiskt lite bättre.. Under hela natten grät jag säkert också, eller tillochfrån, jag känner mig så jäkla liten och svag när jag är sjuk. Det finns inget värre än att vara ensam när man mår så dåligt.

Så idag fick jag ringa och sjukanmäla mig, och det tog emot. Jag har nu varit sjuk 4 dagar på två månader, alldeles för mycket! Mer än vad jag var under hela förra året.
Nu har jag iallafall fått en tid på vårdcentralen i eftermiddag, ska kolla upp mina öron, har ju haft besvär titt som tätt sen jag var på guernsey och flög därirån förkyld. och eftersom jag ska till london om en månad så vill jag inte skämma ut emma genom att sitta på flyget och tjuta som en barnrumpa för att jag har så ont i öronen, bara Maria vet hur ont jag hade på flygresan hem i vintras... Herregud säger jag bara, ville nog dö där ett litet tag.

Satt och kollade runt på H&Ms hemsida och hittade en massa fina bikinis, hade nog klickat hem allihopa om det inte vore så att jag åker till London om mindre än en månad!




Även om jag är sjuk så kan jag inte säga annat än att jag är riktigt nöjd med livet just nu, jag fick förlängt på jobbet igår i tre månader till så jag har fram till sista augusti på mig att visa vad jag kan lära mig. om en månad åker jag o emma till london och ska shopppa en massa och träffa jossan, sen är det midsommar och sommar!! jag har två veckors semester och alla helger lediga, kan man ha det så bra, är det inte lite för enkelt?



Ny kula!

Ska jag göra ett tappert försök igen till att hålla bloggen någorlunda uppdaterad? Nu har det gått ett par veckor sen sist igen och vad kan jag säga? Jag lever livet, så enkelt är det.

Förre helgen var helt underbar, 4 lediga dagar! Kevin sov över hos mig på torsdagen, på fredagen var det "grillkväll" hos Emma som blev en riktigt rolig fest, på lördagen var det utgång och en visit på akuten, söndagen spenderades på en gräsplätt med mcdonalds och trevligt sällskap av solen, på måndagen var det årets första sommardag och vi låg ute och pressade i 8 timmar eller nåt. Fantastiskt.

Förra veckan tog jag mig i kragen och bokade klipptid! men kom därifrån med en toning i håret också så nu känns det fräscht och helt igen.

Den här helgen var bara två dagar men minst lika rolig! Jag kommer inte ens ihåg vad jag gjorde förra valborg men den här slog allt! så jäkla kul!

Kanske ska börja lägga upp lite mer bilder och sånt sen vartefter....

RSS 2.0