Spriiing

Hade en förbaskat dålig eftermiddag då jag kom till gymmet o skulle köra Step, men insåg att jag hade glömt mina träningsskor hemma.
Cyklade hem o tog mig an 6km på löpbandet, Och det var inte igår vill jag lova! Fick köra i intervaller för att ta mig framåt :)workout

Nu är jag igång i min träningsperiod igen! på 9 dagar har jag avklarat 8 träningspass! Känner mig riktigt nöjd! Det är den här Madde jag tycker om!! Men som sagt, jag är en periodare och träningen kommer och går litegrann men jag ska försöka hålla mig igång såhär fram till London om 9 dagar! :)

Jag gillar ju det, Och step har blivit min nya favorit! Jag som knappt hade gått på ett steppass innan den här hösten, nu älskar jag det!
Ska nog passa på att testa skivstång nu i vår när det nya schemat drar igång!


Höstsemester

Idag har jag varit ledig hela dagen! Hade ett par semesterdagar att ta ut, så idag passade jag på.
Jag har förvisso inte gjort så mycket, cyklade till Friskis och tränade, cyklade hem igen.. Åt nudlar till lunch (undrar varför jag inte äter det oftare?) för gott var det!

Sen har jag i princip bara slappat i soffan, o skönt har det varit :) jag har julpyntat i maddemån, vill inte ha en massa plock framme, men lite mysigt är det!


 

 


Sunny day

Idag har det varit grått, grått, grått...

Men jag har spenderat större delen av dagen på stadium arena och tittat på inomhusfotboll, kändes nästan som jag o emma var små o sprang på alla IFK matcher, utom entusiasten som tidigare infann sig så fort vi såg en spelare vi kände igen! Haha!

Så har jag tränat litegrann, step blev det idag o förbaskat roligt var det :)

Idag är en sån dag man inte skulle ha nåt emot att ligga i en solstol i värmen...

 


Godhjärtat

Jag blev dryga hundralappen fattigare när jag var iväg, en vas, en skål och 6 st småglas för typ dooleys :)

Pengarna går ju till någonting bra!

 

 


Kaffestund har guld i mun

Lördag, vilket idag innebär att jag ska ta mig en promenad till bra och begagnat och hela människan och se om jag kan hitta någon fin ljusstake och kanske några fina skålar eller glas :) men först kaffe!

 

 

 


Jag vill glittra så att hela världen ser mig!Om tre veckor är jag och mina fina vänninor världens lyckligaste. Coldplay spelar på O2 arena och vi kommer att vara där. Vi ska se ett av världens bästa band i en av världens bästa städer!
Jjag har köpt en paljettklänning till nyår. bara för att. jag vet inte ens vad jag ska göra på nyår. men jag ska glittra. som om hela världen var min!

RSS 2.0