130115 - Tisdag

Nu har jag skrivit det sista arbetet för terminen och det enda som är kvar är ett seminarium imorgon. Jag är alltså ledig från imorgon lunch till måndag morgon när nästa termin börjar!

Både igår och idag har jag varit på gymmet som vanligt nu för tiden ;) igår blev det ben och det känns verkligen som man ska krypa därifrån. Idag körde jag överkropp och intervaller på löpbandet!
Imorgon har jag planerat 30 min på trampmaskinen och 30 min på löpbandet och avsluta med magen.

Ett av mina nyårslöften var att börja ta hand mer om mig själv, dvs göra ansiktsmasker, måla naglarna innan det ser förjäkligt ut o ha typ fixa mig själv dagar, o med det så har jag varit och solat en gång :) så skönt!! Ska nog gå förbi solariet imorgon också ;)


130113 - söndag

Jag har tränat 5 dagar den här veckan :) jag började med att bara köra kondition, men insåg ganska snabbt att det är på nedervåningen bland vikterna som resultaten kommer! Har haft träningsvärk i benen och rumpan i flera dagar nu och jag ska fortsätta med squats! Bästa övningen!!

En vecka tog det att bli av med julmaten, nu är jag nere på den vikt jag hade när jag åkte hem! Wohoo! 3,5 kilo på 8 veckor är mitt mål och jag borde klara det utan problem! Bara kämpa på :)

Fettförbänningstabletterna håller vad de lovar, blev konstig i magen till en början men nu börjar kroppen vänja sig. Hungerkänslorna och sötsuget är som bortlåst, nu får jag planera vilka tider jag ska äta för att få i mig tillräckligt med kalorier ;) toppen!!
130106 - söndag

Imorgon e det tenta!!!
Repeterar det sista om njurar och urinvägar och hoppas att det räcker!

Men jag har hunnit med ett träningspass också, 30 min på bandet och 30 min trampmaskin och styrka mage! Ska köra mage varje gång jag är där för den ska fan bli mindre!! :)


130105 - lördag

Tentaplugg hela dagen lång... Nu börjar det äntligen att släppa!

Frukost/lunch/middagBeställning - fitnessguru


130104 - fredag

Back on track!

Har suttit i bibban en stund på eftermiddagen, på måndag e det ju tentadags igen och det börjar bli stressigt. Men det ska väl gå bra även den här gången! :)

Nu är jag hemma igen och ska avnjuta en riktigt god middag.


RSS 2.0