Torsdag / Shape up club

 
Det här är mitt hjälpmedel när det gäller att sköta kaloriintaget om dagarna. Och eftersom att jag dragit ner på kolhydraderna så kan jag hålla mig under den här nivån.

Torsdag / Mat

 
Här kommer lite bilder på mat som jag gjort under föregående vecka.
 
 

En rosa sjuksyrra!

Dessa två produkter har jag lagt en beställning på så de ska komma till mig i veckan! ett stetoskop och en blodtrycksmanchett :)
 

Middag

Slängde ihop en fiskrätt som är otroligt smidig! Massor med protein o riktigt god, servera med morötter och vitkål (gott att mojsa ihop med såsen) Alaska polock 400g Crème fraich paprika chili 250g Milda mat 4% 100g Sesamfrön 2msk Salt peppar och in i ugnen 200grader i 20 min typ!

Söndag

Denna dag har bestått av plugg! Jag har äntligen kommit igång med våran tredje hemtenta - vad är hälsa?
Jag har väl skrivit sisådär 250 ord på 4 timmar vilket innebär att det går väldigt långsamt... Men då är det mina referenser det som tar längst tid, har sjukt svårt för referenser!
Tänkte plugga i 1,5 timme till innan jag beger mig till gymmet. Idag gjorde jag några proteinpannkakor till lunch, inte så gott som vanliga men det funkade!

Innehåll: 2 ägg, 3 msk fiberhavregryn, 1 msk kvarg, en halv skopa one whey jordgubb/vit choklad.


Lördag

Klockan är snart fyra och jag har slängt mig i soffan för den här kvällen!
Idag har jag varit på gymmet och när jag kom hem blev det lax, vitkålssallad och en sås på crème fraiche och sweet chilisås!


Onsdag

Idag hade vi bara en föreläsning på förmiddagen, Så efter den begav jag mig hem för lite lunch och sedan har jag varit på gymmet, körde 10 min uppvärmning och sedan styrka för hela kroppen... Nu känner jag mig nöjd!

Nedan kommer lite bilder på Oopsies som jag gjorde idag :) funkar lite som "brödsubstitut" Det innehåller bara ägg och kvarg i princip så det är massa protein!



Börja blogga igen..?

Funderar på att börja blogga lite smått igen!
Det är ju roligt att ha någonting att se tillbaka på, eftersom att man inte riktigt minns dagarna annars.
Men den stora anledningen är egentligen att jag behöver en spark i baken när jag är lat och äter för 3 pers! Så härmed ska jag börja skriva lite om träning och matlagning som är lite nyttigare :)
Imorgon ska jag väga mig och mitt första delmål ska vara att gå ner 3 kg till jul!! Good luck Me!

Hörs imorn då!


RSS 2.0