Resemässa och brand i köket

Idag har jag och min far varit i louis de geer hallen och kollat på resemontrar och lyssnat på ett företag som bland annat specialiserar sig på sydafrika.

Jag vill ut och upptäcka världen, jag är så jäkla sugen!! skulle bara behöva ett jobb som skulle tillåta 50 timmars veckor eller någonting så man kan spara ihop en massa pengar och åka iväg ett bra jäkla tag!

Häromdan träffade jag Daniella, vi gick på stan en sväng, åt mc donalds och gick sen hem till henne och gjorde en massa matlådor och drack Chailatte och såg på TV.

Dagen innan detta började det att brinna hemma hos mig. Min köksfläkt har varit knasig ett bra jäkla tag men nu fick den kortslutning och kontakten började att brinna, jag fick totalpanik och ville hälla vatten medans putte blev tokig på mig. Konstigt hur man hinner reagera när det hela var över på 10 sekunder.
Någon säkring i lägenheten gick dock inte vilket vi blev lite chockade över, men istället hade en säkring i källaren gått så pappa kom hit och löste problemet åt oss eftersom både spis och kylskåp la av efter denna händelse.

Ingen kom till skada som tur var!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0